close
close

Funktioner

Design intro

Design


En ny generation med produkter: tag språnget till morgondagens standarder för passerkontrolldesign, och upptäck hur byggnadssäkerhet och visuell charm lyfts till en ny nivå. Välkommen till SALTO. Välkommen till ett nytt designkoncept.

Technology intro

Teknologi


XS4 Minis teknologiska överlägsenhet täcker dina behov i dag och dina framtidiga behov i morgon.

Security intro

Säkerhet


Optimal säkerhet är mer än bara produktens skicklighet, och XS4 Mini bevisar detta.

worldclass

VÄRLDSKLASS MASKINERI


Stiliserad design är SALTOs varumärke. Med XS4 Mini förhöjs dessa, redan höga, standarder tack vara XS4 Minis lilla diskreta storlek, kombinerat med en ren och moderna LED-estetik. Den smarta kompaktheten förenklar installation på praktiskt talat alla dörrtyper, så väl som att den också komplimenterar varje atmosfär.

user centered design

ANVÄNDARCENTRERAD DESIGN


Själva uppkomsten till XS4 Mini finns i otaliga timmar dedikerat till studier över hur användare i verkligheten använder passerkontroll. Till exempel var den nya LED utvecklat för att förenkla monitorering av dörrstatus. Och i hjärtat av dessa produkter blev antennen re-designad för att läsa auktorisation snabbare än någonsin, dessutom täcka hela området över handtaget så att ingen ska tvivla på vart presentation ska föregå.

tech touch design

TECH ROBUST DESIGN


XS4 Minis eleganta läsare i plast är tillgänglig i två färger, och rätt under dess yta är det en stålförstärkt ram som ger överlägsen strukturell integritet. Och för att göra det ännu enklare: XS4 Mini erbjuds inom ett stort urval av funktionella och stiliserade handtag som givetvis passar varenda dörrsort.

salto full compability

SALTO ABSOLUT KOMPATIBILITET


SALTO XS4 Mini är 100% kompatibel med de genuint nyskapande SALTO Virtual Network och SALTO Wireless Network, däri inkluderat, självklart, all SALTO maskinvara. XS4 Mini ger lösningen som gör din egendom säkrare, enklare att administrera, dessutom, helt enkelt, mer komfortabel för dem som använder egendomen.

wireless

ELEKTRONISK TEKNOLOGI


Med en avsevärd högre grad av sofistikation än alla andra elektroniska lås på marknaden, så har vi med XS4 Mini använt den allra sista elektroniska teknologin. Detta för att försäkra att ditt nya elektroniska långskilt oavbrutet tillvaratar sin position inom den konstanta strömmen av teknologiska framsteg. Med en mycket snabbare mikroprocessor, 400% större minne och en utsökt designad elektronik, är våran nya XS4 Mini ett innovativt underverk.

tech touch design

KONNEKTIVITET


Livet är i ständigt växande grad förbundet, i många avseenden, men XS4 Mini matchar, och även mer, den nya verkligheten. XS4 Mini är nämligen inte bare ett trådlöst lås; den är tvåvägs i sin kärna, och designen garanterar maximal konnektivitet med olika typer passerarättigheter, RFID-teknologi, samt andra typer avancerade teknologier så som NFC. Och innovationerna finns också inom programmeringen: XS4 Mini använder en trådlös Portable Programmer Device (PPD) som kommunicerar med XS4 Mini via NFC. Att XS4 Mini dessutom kan integreras med andra passerkontrollsystem, gör det lätt för dig: XS4 Mini är helt enkelt ditt förbundna lås.

highest certifications

HÖGSTA CERTIFIKAT


Med SALTO kan du vara helt övertygad om att alla våra lösningar är fullständigt överensstämmande med alla aktuellaste regleringar för trygga och sunda omgivningar. SALTO-lösningarna har blivit designat och producerat, inte bara för att bemöta dina nuvarande krav, men också för att våra lösningar enkelt ska kunna skaläras till dina framtidiga behov. Våran teknologiska plattform försäkrar att din investering i dag, också kommer att betala sig i framtiden.

total security

TOTALSÄKERHET


Äntligen har tiden kommit för att fullkomligt glömma allt beträffande mekaniska nycklar. XS4 Mini är låset som enkelt låter dig uppgradera från ett mekaniskt låssystem till våra moderna elektroniska system. Installation kunde inte varit enklare: ta undan eksisterande handtagssett och installera XS4 Mini. Ingen komplicerad efter-montering är nödvändig. Med XS4 Minis låga priser är det onekligen bara blivit ännu enklare att konvertera alla dina dörrar till smartdörrar i ett svep. Skydda personer och egendomar, 24/7.

fire

BRAND


Designad för enkel installation, innebär XS4 Mini också höjd säkerhet och kontroll därför att dörrarna bevarar sin integritet: XS4 Mini är konstruerat i två halvdelar som samlas med två långa skruvar. Tack vare denna nya uppfinningsrika maskinvara, helt utan borrning, behåller dörrarna sina brandcertifikat, just för att varken extra borrning eller förändringar på dörren är nödvändig. 

Galleri

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

3D dörrsimulator

Vår förstärkta verklighetsteknologi erbjuder dig en virtuell försmak på XS4s produktsortiment för att visa dig hur XS4 Mini kommer att se ut på din dörr. Du ska bara nedlasta vår XS4 Mini App (iOS, Android) på din telefon eller surfplatta och experimentera med hur olika modeller kommer att se ut i din installation. 

360º panorama

Referenser

Specifikationer

XS4 Minis smarta kompakthet förenklar installationen på stort sett varje dörrsort, och komplimenterar varje atmosfär.

Finish

Vit
Svart

Modeller

SVN

Storlek

Höjd: 127 mm
Bredd: 58.5 mm
Djup: 22.5 mm
Vikt: 550 g

Handles

KontaktSALTO Systems drivs av innovation. Styrd av våra insikter om våra kunders behov, levererar vi industriledande nästegenerations elektroniska låslösningar utan kablar och utan mekaniska nycklar. Genom att hela tiden vara de första till att föregripa marknadens behov i marknadsplatsens snabba utveckling, sätter vi nya standarder för säkerhet, användarvänlighet och skalerbarhet.

SALTO Systems

C/Arkotz nº9 - Pol. Lanbarren

20180 Oiartzun - Gipuzkoa

Spain

T: +34 943 344 550