close
close

Kenmerken

Design intro

Design


Een nieuwe productgeneratie: Spring over naar nieuwe standaarden van design in toegangscontrole. Breng veiligheid, samen met de uitstraling van uw gebouw naar een hoger niveau. Welkom bij SALTO. Welkom bij een nieuw concept van design. 

Technology intro

Technologie


De XS4 Mini is vooruitstrevend in techniek, zij luistert naar uw behoeften van vandaag en in de toekomst. 

Security intro

Security


Top security is meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 Mini.

worldclass

WERELDKLASSE


Stijl is een kenmerk voor SALTO producten. De huidige normen liggen hoog, maar de XS4 Mini legt de lat hoger. Zij is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht. De XS4 Mini is compact en vereenvoudigt installatie in vrijwel elk type deur. Een aanvulling op de sfeer in het gebouw. 

user centered design

VOOR U


Talloze uren zijn gewijd aan het bestuderen van het werkelijke gebruik van toegangscontrole. Dat heeft de basis gelegd voor de XS4 Mini. Zo is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien. Van binnen is de antenne flink verbeterd waardoor het kaarten en tags nu sneller leest dan ooit. En niemand hoeft te raden waar de kaart of tag aangeboden moet worden, dat kan overal boven de deurkruk. 

tech touch design

MEER DAN TECHNISCH


De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. Daar onder zit het frame dat met staal versterkt is voor een superieure, degelijke constructie. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.

salto full compability

SALTO COMPATIBEL


De XS4 Mini is 100% compatibel met het SALTO Virtual Network en met SALTO Draadloos. Maar natuurlijk ook met het volledige assortiment van SALTO hardware. De XS4 Mini is de oplossing om uw gebouw makkelijker te beheren. Het verhoogt de veiligheid en werkt tegelijk prettig voor de mensen die het pand gebruiken. 

wireless

ELEKTRONISCHE TECHNOLOGIE


Deze oplossing is beduidend veelzijdiger dan ieder ander elektronisch slot op de markt. De XS4 Mini gebruikt de nieuwste elektronische technologie zodat uw nieuwe beslag helemaal up-to-date is. Met een veel snellere microprocessor, 4x meer geheugen, en prachtig ontworpen electronica, is de XS4 Mini een innovatief wonder. 

connectivity

CONNECTIVITEIT


Het dagelijks leven is op allerlei gebieden steeds meer met elkaar verbonden, de XS4 Mini gaat hierin mee en verder. De XS4 Mini is niet zomaar een draadloos slot; het is tweezijdig in de kern van het woord. Zij is ontworpen voor maximaal contact met allerlei soorten toegangsmedia, soorten RFID-technologieën, als ook met andere vooruitstrevende technologieën zoals NFC. De innovaties gaan zelfs door tot in de programmering – de XS4 Mini gebruikt een draadloos programmeer apparaat (PPD) dat via NFC met de XS4 Mini communiceert. Dat de XS4 Mini ook met andere toegangscontrolesystemen kan integreren is logisch, de XS4 Mini is uw connected slot.

highest certifications

CERTIFICATEN


Met SALTO bent u er zeker van dat alle oplossingen voldoen aan de huidige regelgeving voor een veilige en gezonde omgeving. Ieder product is ontworpen en gemaakt om u te geven wat u nodig hebt. Maar ze zijn ook eenvoudig uit te breiden wanneer u in de toekomst meer nodig hebt. Ons technologisch platform is duurzaam, een investering waar u veel voor terug krijgt.

total security

TOTALE SECURITY


De tijd is gekomen om mechanische sleutels te vergeten. De XS4 Mini is een makkelijke overgang van een mechanisch sluitsysteem naar een modern elektronisch systeem. Het installeren van de XS4 Mini kan niet simpeler – verwijder gewoon het bestaande beslag en installeer het nieuwe. De betaalbare prijzen maken het des te meer aantrekkelijk om alle deuren in een keer om te zetten in intelligente deuren. Bescherm mensen en eigendommen 24/7.

fire

BRANDWEREND


Voor optimale veiligheid is het vaak belangrijk dat de bestaande deur niet aangepast hoeft te worden. De XS4 Mini bestaat uit twee delen die met twee lange schroeven aan elkaar vast gemaakt worden. Door deze constructie is het niet meer nodig om te boren of om andere aanpassingen te doen. Deuren behouden hun huidige staat en brandcertificering. 

Beeld

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

3D deur simulator

Met behulp van een beetje virtuele realiteit geven wij u een preview van de XS4 Mini. Met deze simulator kunt u zien hoe de XS4 Mini op uw deur zal staan. Download de XS4 Mini App (iOs, Android) op uw telefoon of tablet en test de verschillende modellen.

360º View

Testimonials

Specificaties

De XS4 Mini is compact en vereenvoudigt installatie in vrijwel elk type deur. Een aanvulling op de sfeer in het gebouw. 

Uitvoering

Wit
Zwart

Modellen

SVN

Afmetingen

Hoogte: 127 mm
Breedte: 58.5 mm
Diepte: 22.5 mm
Gewicht: 550 g

Handles

ContactWe zijn gedreven door innovatie, richten ons op de behoeften van de klant en gebruiken deze kennis voor toonaangevende elektronische sluitoplossingen zonder bekabeling en zonder mechanische sleutels. We stellen nieuwe normen voor veiligheid, beheer en schaalbaarheid.

SALTO Systems

Kraanspoor 48

1033 SE Amsterdam

Nederland en België

T: +31 206 353 100