close
close

Funksjoner

Design intro

Design


En ny generasjon med produkter: ta hoppet til morgendagens standarder for adgangskontrolldesign, og sørg for at så vel bygningssikkerhet og visuell appell bringes til et nytt nivå. Velkommen til SALTO. Velkommen til et nytt designkonsept.

Technology intro

Teknologi


XS4 Minis teknologiske overlegenhet dekker dine behov i dag, dine fremtidige behov i morgen.

Security intro

Sikkerhet


Optimal sikkerhet er mer enn bare produktets robusthet, og XS4 Mini beviser dette.

 

worldclass

VERDENSKLASSE MASKINERI


Stilisert design er SALTO varemerke. Med XS4 Mini høynes disse allerede høye standarder, takket være XS4 Minis lille diskrete størrelse kombinert med ren moderne LED-estetikk. Dens smarte kompakthet både forenkler installasjon på praktisk talt alle dørtyper og komplementerer enhver atmosfære.

user centered design

BRUKERSENTRERT DESIGN


Selve opprinnelsen til XS4 Mini ligger i talløse timer dedikert til studier hvordan bruker rent faktisk anvender adgangskontroll. For eksempel var den nye LED utviklet for å forenkle monitorering av dørstatus. Og i de dypere lag ble antennen redesignet for å lese autorisasjon hurtigere enn noensinne, samt dekke hele området over vrideren slik at ingen kan være i tvil om hvor presentasjon skal foregå.

tech touch design

TECH ROBUST DESIGN


XS4 Minis elegante leser i plastikk er tilgjengelig i to farger, og rett under dekslet er det en stålforsterket ramme som yter overlegen strukturell integritet. Og for å gjøre det enda enklere: XS4 Mini tilbys med et bredt spekter av funksjonelle og stiliserte vridere som selvsagt passer enhver dørtype.

salto full compability


SALTO FULL KOMPATIBILITET: SALTO XS4 Mini er 100% kompatibel med de genuint pioneerende SALTO Virtual Network og SALTO Wireless Network, selvsagt inkludert alt av SALTO maskinvare. XS4 Mini gir løsningen som gjør din eiendom sikrere, enklere å administrere, samt mer komfortabel for de som bruker eiendommen.

wireless


ELEKTRONISK TEKNOLOGI: Med en betraktelig høyere grad av sofistikasjon enn enhver annen elektronisk lås på markedet, så har vi med XS4 Mini benyttet den siste elektroniske teknologien for å forsikre at ditt nye elektroniske langskilt hele tiden holder tritt med den konstante strøm av teknologiske fremskritt. Med en meget raskere mikroprosessor, 400% større minne og utsøkt designet elektronikk, er vår nye XS4 Mini et innovativt underverk. 

connectivity


KONNEKTIVITET: Livet er i økende grad forbundet i så mange henseender, men XS4 Mini holder tritt og mer til med den nye virkeligheten. XS4 Mini er ikke bare en trådløs lås; dens essens er toveis og dens design forsikrer maksimal konnektivitet med ulike typer adgangsrettigheter, RFID-teknologi så vel som med andre typer avanserte teknologier slik som NFC. Og innovasjonene finnes også i programmeringen: XS4 Mini benytter en trådløs Portable Programmer Device (PPD) som kommuniserer med XS4 Mini via NFC. At XS4 Mini dessuten kan integreres med andre adgangskontrollsystemer, gjør saken enkel: XS4 Mini er simpelt hen din forbundne lås.

highest certifications

HØYESTE SERTIFIKATER


Med SALTO kan du være i trygg forvissning om at alle våre løsninger er fullt overensstemmende med alle siste reguleringer for trygge og sunne omgivelser. SALTO-løsningene har blitt designet og produsert ikke bare for å møte dine nåværende krav, men også for at våre løsninger enkelt skal kunne skaleres til dine fremtidige behov. Vår teknologiske platform forsikrer at din investering i dag vil fortsette med å betale seg i fremtiden.

total security

TOTALSIKKERHET


Endelig har tiden kommet for å helt kunne glemme alt om mekaniske nøkler. XS4 Mini er låsen som enkelt lar deg oppgradere fra et mekanisk låssystem til våre moderne elektroniske systemer. Installasjon kunne ikke vært enklere: fjern eksisterende vridersett og installer XS4 Mini. Ingen komplisert etter-montering påkrevet. Med XS4 Minis rimelige priser er det åpenbart bare blitt enda enklere å konvertere alle dine dører til smartdører med én gang. Beskytt personer og eiendommer, 24/7.

fire

BRANN


Designet for likefrem installasjon, betyr XS4 Mini også høynet sikkerhet og kontroll fordi dørene bevarer sin integritet. XS4 Mini er konstruert i to halvdeler som samles med to lange skruer. Takket være denne nye oppfinnsomme maskinvaren som omgår all boring, beholder dørene sine brannsertifikater, nettopp fordi hverken ekstra boring eller endringer på dør er nødvendig.

Galleri

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

Din 3D dørsimulator

Med utvidet virkelighetsteknologi kan vi tilby deg en virtuell forsmak på produktsortimentet til XS4 for å vise deg hvordan XS4 Mini vil se ut på din dør. Du skal bare nedlaste vår XS4 Mini App (iOS, Android) på din telefon eller tavle og eksperimentere med hvordan ulike modeller vil se ut i din installasjon. 

360º Rundtur

Referanser

Spesifikasjoner

XS4 Minis smarte kompakthet forenkler installasjon på praktisk talt enhver dørtype, og komplementerer enhver atmosfære.

Finisj

Hvit
Sort

Modeller

SVN

Størrelse

Høyde: 127 mm
Bredde: 58.5 mm
Dybde: 22.5 mm
Vekt: 550 g

Handles

KontaktSALTO Systems er drevet av innovasjon. Styrt av våre innsikter om våre kunders behov, leverer vi industriledende, nestegenerasjons elektroniske låsløsninger uten kabler og uten mekaniske nøkler. Ved hele tiden å være de første til å foregripe markedets behov i markedsplassens hurtige utvikling, setter vi nye standarder for sikkerhet, brukervennlighet og skalerbarhet.

SALTO Systems

C/Arkotz nº9 - Pol. Lanbarren

20180 Oiartzun - Gipuzkoa

Spain

T: +34 943 344 550