close
close

Funktioner

Design intro

Design


En ny generation med produkter: tag springet til morgendagens standarder for adgangskontroldesign, og sørg for, at så vel bygningssikkerhed som visuel appel bringes til et nyt niveau. Velkommen til SALTO. Velkommen til et nyt designkoncept. 

Technology intro

Teknologi


XS4 Minis teknologiske overlegenhed dækker dine behov i dag, og dine fremtidige behov i morgen. 

Security intro

Sikkerhed


Optimal sikkerhed er mere end bare produktets robusthed, og XS4 Mini beviser dette.

worldclass

VERDENSKLASSE MASKINERI


Stiliseret design er SALTO varemærke. Med XS4 Mini højnes disse allerede høje standarder, takket være XS4 Minis lille diskrete størrelse, kombineret med ren og moderne LED-æstetik. Dens smarte kompakthed forenkler installation på praktisk talt alle dørtyper, og komplementerer enhver atmosfære. 

user centered design

BRUGERCENTRERET DESIGN


Selve oprindelsen til XS4 Mini ligger i utællelige timer dedikeret til studier over hvordan bruger rent faktisk anvender adgangskontrol. For eksempel var den nye LED udviklet for, at forenkle monitorering af dørstatus. Og i de dybere lag, blev antennen re-designet for, at læse status på adgangsrettigheder hurtigere end nogensinde før, og dækker hele området over håndtaget sådan at ingen kan være i tvivl om hvor præsentation skal foregå. 

tech touch design

TECH BOMSTÆRK DESIGN


XS4 Minis elegante læser i plastik er tilgængelig i to farver, og ret under dækslet er der en stålforstærket ramme, der yder suveræn strukturel integritet. Og blot for at gøre det endnu nemmere: XS4 Mini tilbydes med et bredt spekter af funktionelle og stiliserede håndtag, som selvsagt passer enhver dørtype.

salto full compability

SALTO FULD KOMPATIBILITET


SALTO XS4 Mini er 100% kompatibel med de genuint pionerende SALTO Virtual Network og SALTO Wireless Network, selvsagt inklusive alt af SALTO maskinvare. XS4 Mini giver løsningen, der gør din ejendom sikrere, nemmere at administrere, samt mere komfortabel for de som bruger ejendommen. 

wireless

ELEKTRONISK TEKNOLOGI


Med en betragtelig højere grad af raffinement end enhver anden elektronisk lås på markedet, har vi med XS4 Mini benyttet den sidste elektroniske teknologien for at forsikre, at dit nye elektroniske langskilt hele tiden holder trit med den konstante strøm af teknologiske fremskridt. Med en meget raskere mikroprocessor, 400% større minde og udsøgt designet elektronik, er vår nye XS4 Mini et innovativt underværk. 

connectivity

KONNEKTIVITET


Livet er i øgende grad forbundet i så mange henseender, men XS4 Mini holder trit, og endnu mere, med denne nye virkeligheden. XS4 Mini er ikke bare en trådløs lås; den er essentielt tovejs, og dens design indebærer maksimal konnektivitet med forskellige typer adgangsrettigheder, RFID-teknologi, så vel som med andre typer avancerede teknologier som NFC. Innovationerne findes også i programmeringen: XS4 Mini benytter en trådløs Portable Programmer Device (PPD), som kommunikerer med XS4 Mini via NFC. At XS4 Mini desuden kan integreres med andre adgangskontrolsystemer, gør sagen enkel: XS4 Mini er simpelt hen din forbundne lås.

highest certifications

DE NYESTE CERTIFIKATER


 Med SALTO kan du hvile i tryg forvisning om, at alle våre løsninger er fuldt overensstemmende med alle sidste reguleringer for trygge og sunde omgivelser. SALTO-løsningerne har blevet designet og produceret, ikke bare for at møde dine nuværende krav, men for at våre løsninger enkelt skal lade sig skalere også til dine fremtidige behov. Vår teknologiske platform forsikrer, at din investering i dag vil fortsætte med, at betale sig også i fremtiden.

total security

TOTALSIKKERHED


Endelig har tiden kommet for at helt kunne glemme alt om mekaniske nøgler. XS4 Mini er låsen som lader dig nemt opgradere fra et mekanisk låsesystem til våre moderne elektroniske systemer. Installation kunne ikke ha været nemmere: fjern eksisterende håndtagssæt, og installer XS4 Mini. Ingen kompliceret etter-montering påkrævet. Med XS4 Minis rimelige priser er det åbenbart bare blevet endnu nemmere, at konvertere alle dine døre til smartdøre med én gang. Beskyt personer og ejendomme, 24/7. 

fire

BRAND


Designet for ligefrem installation, betyder XS4 Mini også højnet sikkerhed og kontrol fordi dørene bevarer sin integritet. XS4 Mini er konstrueret i to halvdeler som samles med to lange skruer. Takket være denne nye opfindsomme maskinvaren som omgår all boring, beholder dørene sine brandcertifikater, netop fordi hverken ekstra boring eller ændringer på dør er nødvendig.

Galleri

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

3D dørsimulator

Med udvidet virkelighedsteknologi, kan vi tilbyde dig en virtuel forsmag på produktsortimentet til XS4 for at vise dig hvordan XS4 Mini vil se ud på din dør. Du skal bare nedlaste vår XS4 Mini App (iOS, Android) på din telefon eller tavle, og eksperimentere med hvordan forskellige modeller vil se ud i din installation.

360º Virtuel Rundtur

Referencer

Specifikationer

XS4 Minis smarte kompakthed forenkler installation på praktisk talt enhver dørtype, og komplementerer enhver atmosfære.

Udseende

Hvid
Sort

Modeller

SVN

Størrelse

Højde: 127 mm
Bredde: 58.5 mm
Dybde: 22.5 mm
Vægt: 550 g

Handles

KontaktVi er drevet af innovation. Styret af våre indsigter om våre kunders behov, leverer vi industriledende, næstegenerations elektroniske låseløsninger uden kabler og uden mekaniske nøgler. Ved hele tiden at være de første til at foregribe markedets behov i markedspladsens hurtige udvikling, setter vi nye standarder for sikkerhed, brugervenlighed og skalerbarhed.

SALTO Systems

C/Arkotz nº9 - Pol. Lanbarren

20180 Oiartzun - Gipuzkoa

Spain

T: +34 943 344 550